Specialisaties

Seksueel misbruik

Wanneer seksueel grensoverschrijdend gedrag jouw pad kruist is dat op zijn minst een ingrijpende gebeurtenis. Gevoelens van schaamte en schuld worden door veel survivors ervaren. Maar dat betekent niet dat ze terecht zijn. Wel integendeel! Jij bent niet verantwoordelijk voor wat jou is overkomen. Jij hoeft je om niks te schamen. Jij verdient een veilige plaats om ongeremd jouw verhaal te doen.

Die plaats wil ik graag bieden in mijn praktijkruimte. Een plaats waar taboes niet welkom zijn. Samen maken we het ondeelbare deelbaar. Ik ben er voor je. Het doel? Stap voor stap weer tot jezelf komen en jou weer de kracht geven om jouw leven te leiden.

 

Mannelijke seksualiteit

Iedere man ervaart wel eens moeilijkheden met betrekking tot zijn seksualiteit of relatie. Je bent echt niet alleen. Wanneer je er zelf niet helemaal uit geraakt kan dat duwtje in de juiste richting een wereld van verschil maken. Dat duwtje wil ik je graag geven. Alles is bespreekbaar. Met een no-nonsense aanpak analyseren we samen de obstakels en komen we zo snel mogelijk tot de juiste oplossingen.

 

LGBTQI

Wanneer je jezelf identificeert als niet-heteroseksueel kan het zijn dat je obstakels tegenkomt. Deze hindernissen kunnen in vele vormen op jouw pad komen. Het vergt een stevige portie inzicht om die ‘struggles’ te begrijpen. Wees gerust, je hoeft bij mij niet elk begrip uit te leggen. Door de nodige kennis luister ik ongestoord en zonder vooroordelen naar jou. Samen gaan we op zoek naar een gepaste oplossing voor de door jou ervaren obstakels. Welkom!